top of page

Hää- ja juhlapuvun korjausompelu

Unelmiesi hää- tai juhlapuvun istuvuuteen tarvitaan useimmiten korjausompelua. Sen avulla saamme puvun muotoiltua juuri sun vartalollesi täydelliseksi ja puvusta tulee kuin sinulle tehty. Jos haluat lisätä pukuusi yksityiskohtia tai elementtejä - on korjausompelupalvelu oikea valinta sinulle!

 • Hää- ja juhlapuvun korjausompeluun tulee varata ensimmäinen mittasovitus, jossa katsotaan tarvittavat muutokset sekä niiden kustannusarvio. Sovitukseen on hyvä muistaa ottaa mukaan puvun alle tulevat alusvaatteet, mahdollinen alushame sekä kengät helman lyhennystä varten. Puvusta ja sesongista riippuen korjausompeluun on hyvä varata 1-3 kuukautta, sovituksia on yleensä 2-4 kertaa.

 • Leikattavat kerrokset

  20 

  30 €

  Ommeltavat kerrokset

  45 €

  50 

  Pussiin vuoritetut kerrokset

  55 €

  60 

  Helman lyhennys

  vain edestä

  ympäriinsä

  Kapeahelmainen

  Leikattavat kerrokset

  30 

  40 

  Ommeltavat kerrokset

  55 

  70 

  Pussiin vuoritetut kerrokset

  65 

  80 

  Leveähelmainen

  Lyhennys rullapäärmeellä

  40 

  55 

  Sivusaumoista levennys

  70 

  Sivusaumoista kavennus

  70 

  Vetoketjusauman levennys/kavennus

  75 

  Hihojen levennys/kavennus

  40 

  Hihojen lyhennys

  20  per hiha

  Olkainten lyhennys (vuoreton)

  15  per olkain

  Olkainten lyhennys (vuorillinen)

  20  per olkain

  Muotolaskosten ompelu

  30 

  Laahusnappien ompelu

  20 

  Laahuslenkin ompelu

  15 

  Yläosan lyhennys

  85 

  Nappien, hakasten, neppareiden ompelu

  per kpl

  Muut

Vaatteiden korjausompelu

Jotta voit käyttää rakkaita lempivaatteitasi pidempään - jätä huolenpito minulle. Korjausompelun avulla lempivaatteesi saa uuden elämän ja vaatekaappisi kestävyys kasvaa.

 • Vaatteiden korjausompeluihin voit halutessasi varata mittasovituksen tai tulla käymään aukioloaikojen puitteissa. Arvioitu valmistumisaika tuotteesta riippuen on noin 3-10 arkipäivää. Saat tuotteen valmistuttua tekstiviestin valmiin tuotteen noudosta.

  Kodintekstiilien korjausompelut tuotekohtaisesti. Tarkan hinta-arvion saat materiaalista ja tuotteesta riippuen. Yksinkertaisia kodintekstiilejä teen myös mittatilauksena. Kodintekstiilien korjausompeluihin ei tarvitse varata aikaa, voit tulla käymään ompelimossa aukioloaikojen puitteissa. Arvioitu valmistumisaika tuotteesta riippuen on noin 3-10 arkipäivää. Saat tuotteen valmistuttua tekstiviestin valmiin tuotteen noudosta.

 • Paidan/mekon lyhennys

  15 €

  Paidan/mekon levennys/kavennus

  20 €

  Hihojen lyhennys

  20 

  Hihojen levennys/kavennus

  25 

  Housujen lyhennys

  20 

  Housujen levennys/kavennus

  30 

  Hameen lyhennys

  20 

  Hameen levennys/kavennus

  15 

  Muotolaskosten ompelu

  15 

  Vetoketjun vaihto

  20 

  Vaatteet

Hääasusteiden vuokraus ja mittatilaus

Vuokrattava huntu on ihana lisäys, joka ei jää lojumaan kaapin pohjalle. Ompelimosta löydät vaihtelevan valikoiman vuokrattavia huntuja. Hääasusteet mittatilauksesta toiveidesi mukaisesti.

 • Vuokrattavaan valikoimaan kuuluu tällä hetkellä simppelit hunnut luonnonvalkoisena, kirkkaanvalkoisena sekä 1-3m pituuksilla. Voit tulla tutustumaan asustevalikoimaan suoraan ompelimoon. Mittatilausmallistosta löytyy hihoja, viittoja sekä keeppejä. Voimme myös suunnitella asusteet yhdessä visiosi mukaan.

 • Hunnun vuokraus

  35 - 45 €

  Mittatilausviitta/-keeppi

  89 - 169 €

  Mittatilaushihat/-yläosa

  59 - 189 €

  Vuokraus

hi-honey-kuvio-2.png

Palvelut

Ompelimossa luovuus herää henkiin ja jokainen yksityiskohta on tärkeä - tarkkuudella suunniteltu ja räätälöity tyylisi mukaisesti.

Ompelimo hi honey tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta korjausompelua. Jokainen ompelutyö on suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa ja toteutetaan kestävästi. 

Usein kysytyt kysymykset

 • Jokaiseen korjausompelutyöhön kuuluu tuotteen silitys ja viimeistely. Tuothan ompelimoon vain puhtaita tuotteita, sillä silittäessä lika voi tarttua tuotteeseen pysyvästi.

 • Kaikki hinnat ovat alkaen-hintoja, joihin vaikuttaa tuotteen rakenne, materiaali sekä kokonaisuus. Hintoihin sisältyy langat, mutta muut mahdolliset tarvikkeet (vetoketjut, napit tms.) lasketaan hintaan lisäksi. Tarkan kustannusarvion korjausompelulle saat ensimmäisen mittasovituksen tai konsultaation aikana. Hinnat sisältävät 24% ALV:n.

 • Ompelimossa on käytössä vain kortti- ja lähimaksu, en ota vastaan käteistä. Huomioithan myös, että maksupääte ei lue magneettijuovaa ja kuitit toimitetaan sähköpostitse.

 • Jos mielessäsi on jokin ompelutyö, jota et löydä hinnastosta, ole yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla.

 • Ompelimon palveluihin ei kuulu nahka- ja turkistuotteiden korjausompelu.

hi-honey-kuvio-1.png

Varaa maksuton aika korjausompeluun ja innostu uudistamisesta!

bottom of page